Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları Başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile düzenlenen 8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları, 1-5 Eylül tarihleri arasında yelken tutkunlarını ağırlayacak. Uluslararası düzeyde ilgi gören turnuva, bu yıl birçok ülkeden 31 kulüp ve 210 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Turnuva için hazırlıklar tamamlanırken, Süleymanpaşa'nın mavi suları yelkenlilerin zarif rekabetine sahne olacak. Yelken sporunun en prestijli etkinliklerinden biri haline gelen Süleymanpaşa Cup, sporculara eşsiz bir deneyim sunarken, bölgeye de hareketlilik kazandıracak.

ŞAMPİYONA 5 GÜN SÜRECEK

5 gün sürecek olan turnuva boyunca yelken sporcuları, Süleymanpaşa'nın zorlu ve keyifli parkurlarında kıyasıya mücadele edecek. Yarışlar, yelken sporuna ilgi duyanlar için de görsel bir şölen sunacak.

AÇILIŞ 1 EYLÜL, ÖDÜL TÖRENİ 5 EYLÜL

8.  Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları, 1 Eylül Pazar günü saat 18.00’da yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Müsabakaların dördüncü gününde, önceki yarışlarda her ülkeden en iyi dereceleri yapan yelkencilerin yarışacağı Cherry Country Club (Kiraz Kupası) adı altında özel bir yarış organize edilecek. Şampiyonanın ödül töreni ise 5 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleşecek.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR’DAN DAVET

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yüzlerce sporcunun madalya mücadelesi vereceği şampiyonanın Süleymanpaşa ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını dileyerek tüm Tekirdağlıları bu heyecanı paylaşmak için yarışları izlemeye davet etti.

Haber Tarihi: 31.08.2024
Okunma Sayısı: 0
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024